Active Beauty
Poletna kolekcija znamke SUSNYARA

Ekskluzivno v dm prodajalnah in dm spletni trgovini!

Poletna kolekcija znamke SUSNYARA

Novo kolekcijo znamke SUSNYARA, ki obsega hobo torbo, veliko brisačo za na plažo in leseni zapestnici, sta v sodelovanju z dm dorgerie markt Slovenija pripravili oblikovalka Nina Šušnjara in TV voditeljica ter manekenka Lucija Gubenšek. Navdih zanjo sta dobili iz občutka sproščenosti in svobode, ki ga začutimo, ko sedimo na plaži in zremo v obzorje. Moderni dizajn, nežne peščene in zemeljske barve dopolnjujejo udobje, mehkoba in praktičnost. Kolekcija je na voljo samo v dm prodajalnah in dm.si
 

Intervju z oblikovalko Nino Šušnjaro 

Kako ste dobili idejo za dizajn torbe, brisače in zapestnic?
Že od samega začetka obožujem sodelovanja z drugimi znamkami. Zame je to ultimativen sinonim za »skupaj smo močnejši«. Ko se povežeta dve znamki, se združita dva svetova, ki sta prej obstajala ločeno. Ustvarjamo enotnost. Tako me je inspirirala harmonija, ravnotežje, stik z naravo in zen življenje.

Kako je bilo videti vajino sodelovanje z Lucijo Gubenšek pri oblikovanju seta za na plažo?
Lucija je realistični in poslovni del tandema. Sama sem ustvarjalka, kreativka in večna optimistka in sem hvaležna, da me Lucija prizemlji, ko je to potrebno. Hkrati se ne vpleta v moje umetniško izražanje, a je tukaj, če jo potrebujem. Tako sva razvili odnos, kjer se dopolnjujeva in si stojiva ob strani v vseh pogledih. 
 
Kaj te navdihuje pri oblikovanju modnih kosov za letošnje poletje?
Trenutno me najbolj navdihujejo svoboda, stik z naravo in zen življenje. Ne gre zgolj za »modne« kose, ampak za občutek, ki ga skozi to kolekcijo želimo deliti in vzbuditi pri ljudeh.  


So peščene in zemeljske barve letošnjega poletja? Katere še?
Barve naše znamke so naravni toni, zemeljske barve in nedefinirani barvni odtenki. Mislim, da je čas, da se osvobodimo potrebe zlitja z okolico,  da se sprostimo in si dovolimo biti to, kar smo. Če nam je všeč določena barva, ki trenutno ni v trendu – pa kaj. Če te osrečuje, jo nosi.


Zakaj torba z zapestnico? Je v dizajn skrit kakšen poseben pomen ali funkcija, ki ni takoj opazen/a?
Želela sem ustvariti večnamensko torbo, s katero lahko gremo tako na plažo kot tudi v mesto. Naša torba je iz posebnega mehkega materiala v nežnih zemeljskih tonih z všitim notranjim žepkom. Prednost torbe je v tem, da jo lahko zavezujemo in prevezujemo na različne načine in dolžine, lahko jo nosimo »crossbody«, čez ramo ali v roki. Temu pa poljubno dodamo zapestnice.


Komu je namenjena kolekcija?
Kolekcija je namenjena predvsem ženskam, ki jim svoboda veliko pomeni. Občutek, ko smo na obali in zremo v obzorje. Občutek, ki pomirja, je hrana za našo dušo in nas povezuje. Ta občutek nas povezuje in v tem smo si (skoraj vsi) enotni.